• Byggmann

NORGES DESIDERT RIMELIGSTE LÅNEBETINGELSER?

DRØMMEBOLIG TIL DRØMMEVILKÅR
ÅRSETHAUGEN, ELLINGSØY

Bolig D er nå lagt ut til salgs. Byggingen har startet og de første leilighetene ferdigstillels i 2 kvartal 2021. Ta gjerne kontakt for visning tlf. 917 72 458. 

Siste mulighet å anskaffe seg bolig på Husbankens gamle vilkår. Her får du 0,88% rente og mulighet til 8 års avdragsfrihet. Det vil si at du kan eie leilighet for så rimelig som 1.536,- pr. måned *1) *2). Se nærmere på vårt eksempel på husbankfinansiering.

Vi leverer nøkkelferdige leiligheter som er rimelige og med meget god standard for barnefamilier.

Leilighetene er lyse og moderne og leveres med egen carport. Du har valget mellom tre- og fire roms leiligheter. Vi bygger med livsløpsstandard, med dette mener vi at en skal kunne bli boende i sin egen bolig gjennom hele livet. Leilighetene er dermed tilpasset rullestol og har heis / tilkomst via bakkeplan til andre etasje. Vi tilbyr også pakkeløsninger innenfor velferds- og smarthus teknologi.

Leilighetene har solrik sørvendt terrasse med flott utsikt over Ellingsøyfjorden. Med sjø, fjell og fjord rett utenfor stuedøren er dette et nærmiljø rike av muligheter. Ellingsøy er det perfekte område å bo.

Alle våre leiligheter har energimerking A.

Barnehage og skole

I 2020 fikk vi en helt ny barnehage på Stokke. Både barneskole og barnehage vil da ligge i kort avstand fra Årsethaugen, henholdsvis ca. 300 og 500 meter.

*1) Rente pr. januar 2021
*2) Boutgifter som f.eks strøm, vann og klokk, forsikring, vedlikehold og lignende kommer i tillegg. Det samme gjelder for forbruksutgifter som mat, klær, bilhold og lignende.

Kort om leilighetene:

  • Alt i en pakke, flytt rett inn
  • Lyse og stilrene leiligheter
  • Meget god standard
  • Tilrettelagt på ett plan
  • Sørvendt solrik terrasse/balkong med flott utsikt
  • Gangavstand til dagligvare, postkontor og buss.
  • Sentrumsnært både til Ålesund sentrum, Digerneset og Moa.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende boligprat eller en visning.

Åge på 917 72 458 eller Runar på 905 77 734  eller send oss en e-post leilighet@arsethaugen.no.

GALLERI

Klikk på bildene for større versjon.